De ce sunt în stare membrii clanului Bădălău pentru a obţine gratuităţi de la statul român!

Ancheta in exclusivitate Irefutabil! Informatii si documente bomba!

Ştefan Ciprian Marica este un bărbat de 40 de ani, născut şi crescut în comuna Bolintin Deal, un individ ordinar care, începând cu anul 2017 (deşi nu îl recomandă nici măcar horoscopul), deţine funcţia de director general adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu!

Stefan Ciprian Marica


Cârcotaşi cum vă ştim că vă ştiţi, aţi zice că Ştefan Ciprian a obţinut acest post datorită faptului că provine din aceeaşi comună cu ilustrul Niculae Badalau, şeful de drept al PSD Giurgiu, nu? Ei bine, vă înşelaţi! Chestiunea e mult mai profundă! Şi mai intimă!
Ciprian are un frate mai mic, Răzvan Alexandru Marica (33 ani), fost membru în C. A Tarom, ex – administratorul unei firme intitulată sugestiv Samby, sereleu care, anul trecut, cu un singur angajat, a avut afaceri de 2,9 milioane de lei.
Însă, cel mai important, Răzvan Marica, fratele lui Ştefan Ciprian Marica, directorul general adjunct al DGASPC, este soţul în acte al Sabinei Badalau, fiica aceluiaşi Niculae Badalau!
Recapitulăm! Ştefan Ciprian Marica este fratele mai mare al lui Răzvan, iar Răzvan este soţul Sabinei Badalau. Adică, directorul nostru adjunct este cumnat cu Sabina Badalau şi cumătru cu Niculae!
Cu alte cuvinte, face parte din familia şi din neamul restrâns, zis şi clanul Badalau! Multe sute, zeci de milioane de euro, case, vile, hoteluri, afaceri şi încrengături în toată ţara, toate cu bani de la bugetul de stat!

Sabina Badalau, Razvan Marica, Stefan Ciprian Marica, Marian Mina


Desigur, am putea să facem acum o paralelă directă între scandalul recent de la DGASPC, la ăla cu neplata salariaţilor ne referim, şi managementul defectuos al acestei instituţii condusă, după cum am scris, de ruda lui Badalau!
Însă, atât de performanţi suntem, stimaţi cititori de cea mai bună platformă media din lume, încât lăsăm firmitura asta triştilor analfabeţi de pe site-urile şi pagini de fb cu autodenumiri de televiziune, două emisiuni pe săptămână şi, în cele mai fericite cazuri, trei mii vizualizări. Bine, nu o să scrie niciunul, că de la clanul Badalau le vin bănuţii de întreţinere, deci rămân fără ulei de pus în tigaia de prăjit cartofii dacă schiţează sau mimează un pic libertatea presei!
O să revenim tot noi la subiect, detalii amănunţite, cât de curând!

Până atunci, vă propunem să contemplaţi rândurile ce urmează, promiţându-vă că o să găsiţi răspunsurile la întrebări precum… de ce toarnă Badalau pepsi în vin, şi cum se face că un preşedinte de Consiliul Judeţean joacă la păcănele, seara, alături de puştii care au fugit de acasă cu alocaţia!
Vă oferim un indiciu! Din bombardieri oricât de mulţi bani ar avea, nu ai cum să scoţi cocalarsimul!
Sunteţi pregătiţi?

Aşa cum am scris în rândurile de mai sus, Ştefan Ciprian Marica, director adjunct general la DGASPC Giurgiu, este tip ordinar! Dar, financiar, stă foarte bine în ghete! Şi asta dacă ne uităm doar la cifrele oficiale, că la mai mult ca sigurele matrapazlâcuri încă nu am apucat!

Declaratie venituri Ciprian Marica


Aşadar, cuscrul lui Badalau încasează lunar 120 milioane vechi! Cumulăm aici şi banii primiţi ca şi consilier judeţean PSD! Căci, am omis intenţionat să vă precizăm până acum, Ştefan Ciprian este şi consilier judeţean PSD!
Practic, un tip perfect funcţional din toate punctele de vedere, mobil, în putere, toate ţiglele pe casă!
Doar că, aşa cum vedeţi în imaginea de mai jos, începând cu data de 15/10/2019 Marica este mândrul posesor al unui certificat de HANDICAP ACCENTUAT, conform criteriilor medicopsihosociale aprobate prin Ordinul nr 762/31/08/2007 al MMFES şi nr 1992/19/11/2007 al MSP

Certificat incadrare handicap accentuat, medicopsihosocial


Ce înseamnă, concret, asta?
Conform ordinelor de mai sus, Ştefan Ciprian Marica suferă de una din cele de mai jos: Întârziere mintală accentuată; Adaptarea la situaţii noi nu se face conform vârstei cronologice, Ritm de dezvoltare lent etc!
Cunoşteam realitate! Ba, în urmă cu ceva ani, am avut plăcerea să interacţionăm direct, telefonic, cu Ciprian Marica! Omul chiar este inteligent! Se ocupă, printre altele, de site-uri, coordona campanii PSD, interacţiona zilnic cu zeci de persoane, conduce maşini, participa activ şi cu iniţiative la evenimente etc!
Plus că, dincolo de impresiile noastre, Marica este DIRECTORUL GENERAL ADJUNCT al unei instituţii de o importanţă covârşitoare pentru orice comunitate. Plus consilier judeţean!
Sintetizând, Marica, din punct de vedere psihosocial, nu are nici pe dracu! Şi dacă are ceva (să fim sinceri, cu toţii avem păsăricile aferente pe encefal) în mod sigur nu se încadrează la nivelul de accentuat, astfel încât să se cadreze noţiunii de handicap psihosocial! Subliniem, accentuat!

Doar că, aşa cum reiese din documentul oficial de mai sus, Comisia aia care stabileşte certificatele de handicap se află în directă subordonare a Consiliului Judeţean Giurgiu, acolo unde este şef Marian Mina.
Care Marian Mina este finul lui Badalau, care Badalau o are fiica pe Sabina, care Sabina e măritată cu Răzvan, care Răzvan e fratele lui Ciprian!

Luaţi o pauză! Beţi o cola zero în cinstea noastră, fumaţi o ţigară, apă rece pe chipurile dvs frumoase de cititori şi de fani Irefutabil! Reveniţi-vă!

De ce ar vrea, totuşi, un om care, conform tuturor aparenţelor şi al realităţilor concrete ce reiese din funcţiile publice pe care le deţine, membru într-unul dintre cele mai bogate clanuri politice din România, să deţină un certificat de handicap accentuat? Simplu!

Scutire de taxe şi impozite, obţinerea de gratuităţi de la stat, multe avantaje financiare! Nu vă vine să credeţi?
Priviţi imaginea de mai jos! Reprezintă o cerere formulată de către Ciprian Marica, data de 16/07/2020, prin care solicită obţinerea unei roviniete gratis pentru autoturismul pe care îl deţine şi îl conduce!

Cerere rovinieta gratis


De precizat, legea în virtutea cărei subiectul nostru solicită gratis o rovinietă, se referea la…”un autovehicul adaptat handicapului”. Oare, dacă am pune botul la vrăjeala asta, ce modificări trebuie făcute pentru o maşină condusă de un întârziat mintal şi, mai ales, are voie să conducă? La maşină ne referim! Şi la instituţii! Şi la campanii electorale!

Concluzia? Cumva, intrând în analogia acestei aberaţii, din păcate cât se poate de reală ca şi hartagoreala şi acte oficiale, putem să facem o analogie literar-meditativă şi să exprimăm că situaţia lui Ciprian Marica exprimă, într-o formă absolut genială, calitatea funcţionarului public şi a politicianului român! Nu generalizăm, dar nici nu ne limităm doar la Marica!
Adică, da! Mulţi dintre ăştia care ne conduc, cu multe meleoane în conturi şi dedesubtul patului, sunt handicapaţi! Grav!
Doar că directorului nostru adjunct de DGASPC nu i se aplică această decizie! Marica este doar… badalar!
Şi asta, probabil, este mai grav decât orice altă boală. Închipuită sau nu!
Gândiţi-vă, doar, la câţi adevăraţi oameni sărmani, boli grave, suferinzi real, se chinuie să obţină un astfel de certificat, ca să poată să primească de la statul român sume derizorii de 100 şi 500 lei, atât cât să-şi poată cumpăra o pâine!

Parte din clanul Badalu

Nota Blogului!: Apropos, acum ai găsit răspunsul la întrebările alea cu Badalau care toarnă pepsi în vin şi cu Mina care joacă la păcănele?
Şi…… ştiţi cât costă rovinieta pe care membrul de vază şi intim al clanului Badalau, salariul oficial, cumulat, de peste 2000 euro, a obţinut-o gratis, pentru că altfel nu şi-o permitea? 130 lei! Comentarii?

2 gânduri despre „De ce sunt în stare membrii clanului Bădălău pentru a obţine gratuităţi de la statul român!”

  1. Ai omis sa sesizezi ca domnul Stefan Marica este si director general adjunct la DGASPC precum si beneciar al unui act fals emis de aceeasi unitate.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.